Reference : BE00027

Technieker

  • Belgium Ghent
  • Permanent / Regular
  • Posting date : 03/02/2023

Position description

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT? Je staat in voor herstellingen van onze machines bij onze klanten ter plaatse op de werf. Indien herstellingen niet ter plaatse kunnen uitgevoerd worden werk je vanuit de werkplaats in Gent. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en geeft telefonisch advies en technische ondersteuning. Je hecht belang aan orde & netheid en werkt steeds op een veilige manier.

REQUIRED QUALIFICATIONS

WIE BEN JIJ? Je hebt een ruime kennis (via ervaring of opleiding) van elektriciteit en bent bereid om intern opgeleid te worden tot technisch specialist van onze eigen machines. Met jouw enthousiasme en positieve ingesteldheid sta je garant voor een uitstekende klantenservice. Je bent bereid om te werken vanuit Gent en te verplaatsen in gans België. De voornaamste werkregio is West- en Oost-Vlaanderen. Zeer goede kennis Nederlands is vereist + in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Who are we ?

Victoir heeft ruim een eeuw ervaring in de afbouwsector als productleverancier voor natte en droge bepleistering, gevelwerken en droogbouw. Dankzij deze professionaliseringsslag groeit Victoir uit tot één van de belangrijkste, meest gewaardeerde aanbieders van industriële natte en droge pleisterproducten voor binnen en buiten. Victoir voorziet vele tevreden stukadoors, gevelbepleisteraars en droogbouwers uit heel Vlaanderen van hoogstaande materialen voor de afbouw.
top_employer_logo_2023

SIMILAR OPENINGS

Job Title
Location
Job Type
Business Entity
Posting date