Reference : BE00028

Victoir Gent: magazijnier

  • Distribution Operations
  • Belgium Ghent
  • Permanent / Regular
  • Posting date : 07/13/2022

Position description

Hoe ziet jouw dag eruit? Je staat in voor de goederenontvangst en de administratieve opvolging hiervan. Je ontvangt van jouw collega’s het order van de klant en bent verantwoordelijk om dit order klaar te zetten met behulp van de heftruck. Na hun aankoop komen de klanten het order bij jou afhalen. Uiteraard sta je in voor een klantgerichte service. Je hecht belang aan orde & netheid en werkt steeds op een veilige manier

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je hebt reeds enkele jaren ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een heftruckattest. Met jouw enthousiasme en positieve ingesteldheid sta je garant voor een uitstekende klantenservice. Kennis van bouwmaterialen (afwerkingsmaterialen) is een pluspunt.

Who are we ?

Victoir heeft ruim een eeuw ervaring in de afbouwsector als productleverancier voor natte en droge bepleistering, gevelwerken en droogbouw. Dankzij deze professionaliseringsslag groeit Victoir uit tot één van de belangrijkste, meest gewaardeerde aanbieders van industriële natte en droge pleisterproducten voor binnen en buiten. Victoir voorziet vele tevreden stukadoors, gevelbepleisteraars en droogbouwers uit heel Vlaanderen van hoogstaande materialen voor de afbouw.
Top employer 2022